Over ons

Wat leuk dat je de webwinkel Vrolijke Kikker hebt gevonden! Graag vertellen we je wat meer over ons. De Vrolijke Kikker is een webwinkel gericht op gepersonaliseerde artikelen en cadeaus.

Al langer bestond bij mij, Lisanne, de wens om iets meer te doen met mijn creatieve hobby’s. Ik vind het erg leuk om bezig te zijn met van alles en nog wat, en geniet er van wanneer ideeën in mijn hoofd echte creaties worden. Ik vind het leuk om mijn creatieve uitspattingen te combineren met techniek en machines. De borduurmachine, snijplotter, sublimatie printer en hittepersen staan op mijn fijne hobbyzolder.

‘En de naam dan? Waar komt die vandaan?’ hoor ik je vragen. Grappig verhaal. Ons oudste zoontje (toen nog geen 2 jaar) was op een regenachtige dag aan het buiten spelen. Hij pakte zijn rode gietertje en ‘POEF’, daar sprong een kikker uit. Zo tegen zijn hoofd aan! Dagelijks, toen wekelijks, en nu maanden na de gebeurtenis verteld hij nog over de kikker op zijn hoofd. Kikker op je hoofd was toch een beetje een vreemde naam voor een webwinkel, dus hebben wij er ‘Vrolijke Kikker’ van gemaakt.

Veel plezier met het rondneuzen op deze webwinkel. Mocht je op zoek zijn naar ‘iets’ wat je in de webwinkel niet kunt vinden, stuur mij dan gerust een berichtje. Dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.